Resultater for Åpent Botnanmesterskap i landeveisløp 2018

Postet av Botnan IL den 8. Okt 2018

Her følger resultater fra søndagens løp i Botnan. 19 løpere i hovedfeltet fra Duna er noe med det største vi har hatt, og mange av dem var debutanter. Kathrine Hovd og Ole Leirvik vant henholdsvis dame- og herreklassene. Sistnevnte brøt også den ”magiske” 30-minutters grensen

RESULTATERResultater skogsløp med skyting 2018

Postet av Botnan IL den 31. Aug 2018


12°C, gråvær og kraftige regnskurer, lite vind. Tunge løpsforhold i terrenget.  

Totalt sett bra deltakelse. 

Åse Marie Foss Bruun tok damepokalen til odel og eie etter dagens løp. Spennende her, ettersom hun og Randi Martinsen hadde samme poengsum før start.  Hans Bakken, som ikke deltok i kveld, har fortsatt flest poeng i kampen om herrepokalen. Årets vinner herreklassen ble Daniel Vibstad (Senter i bildet under)


RESULTATERResultater Botnantrampen 2018

Postet av Botnan IL den 27. Aug 2018

Hei alle sammen

Her finner dere resultatene fra helgas batalje i Botnan. Meget sterke prestasjoner i gjennomvått terreng. Bilde: Pokalvinnerne i langløype 

RESULTATERResultater løpskarusell 7.juni Storfjellet Rundt 2018

Postet av Botnan IL den 7. Jun 2018

Her følger resultatene for kveldens batalje på Høgdamyra og Storfjellet rundt. Fint løpevær. Litt kjølig. Takk for oppmøtet alle sammen. Stor fart på ungdommen i kveld og puster den eldre garde i nakken så det holder. Det er morsomt.

RESULTATER

Knippe av kveldens deltakereResultater løpskarusell 24.mai TERRENG 2018

Postet av Botnan IL den 25. Mai 2018


Her følger resultatene for gårdagens terrengløp. 14 °C, klarvær og sol. Litt kjølig vind-trekk.Tørt i terrenget og meget gode forhold. Ingen stor deltakelse, men en del gode tider.

RESULTATER
Levert av IdrettenOnline