Full aktivitet på Høgda en onsdagskveld

Postet av Botnan IL den 16. Feb 2017

I går kveld ble NY klubbdrakt utlevert til de som har bestilt. Fortsatt noen som har til gode å hente ut. Det er mange tiår forrige drakt ble kjøpt inn. Fortsatt henger den gamle drakta med, og må sies å ha vært VELDIG slitesterk. De er virkelig blitt brukt! Det som er morsomt er at ny drakt leveres av samme leverandør og den er blitt ganske lik den opprinnelige. MEN må sies at den nye har et helt annet snitt og er av god teknisk kvalitet.

I går fikk også Audbjørg og Gunhild overlevert en jakke fra idrettslaget. Dette er var veldig fortjent da begge stiller opp på alle arrangement som gjennomføres i bygda med vaffelsteking, koking kaffe og har holdt styr på økonomien for alle aktiviteter i mange tiår sammenhengende. Tusen takk til dere!! Dere er gull verdt for oss :)

I tillegg ble det gjennomført intervalltrening på beina i lysløypa på nytilkjørt bark for de ivrige.

Flere generasjoner med folk og drakt. Og våre staute medhjelpere og medlemmer!