Årsmøte i BIL 14. februar 2016

Postet av Botnan IL den 7. Feb 2016

Til medlemmer av Botnan IL

Minner om årsmøte søndag om ei uke 14. februar i klubbhuset fra kl.19.

I tillegg til ordinære årsmøtesaker har det kommet inn 4 forslag som årsmøtet må ta stilling til, 2 er fra styret og 2 fra undertegnede:

1.Innkjøp av beitpusser

2.Anskaffelse av betalingsterminal

3.Utmelding av skiskytterkretsen og skrinlegging av planen om å bygge et fullverdig skiskytteranlegg på Høgda

4. Få komponert ny klubb-bekledning og tilby medlemmene å kjøpe

Vil du lese mer om sakene så er omtalt i "Sakliste."

Videre har Norges Idrettsforbund pålagt oss å vedta ny Lov for laget etter at tinget vedtok ny lovmal. Dette innebærer blant annet at vi ikke kan ha lavere medlemskontingent enn kr.100 noe som for oss betyr at vi må doble kontingenten for medlemmer yngre enn 16 år. Videre at vi må kvotere på kjønn til styret.

Møt opp og si din mening og bruk din stemmerett!

Vedlagt er aktuelle årsmøtepapirer. Legges også ut på lagets hjemmeside. Revidert regnskap ettersendes og legges ut på hjemmeside så snart det er klart.

DOKUMENTER

Torkild Bruun