Jubileumsfest for 75 idrettsår den 6. november

Postet av Torkild Bruun den 12. Okt 2021

Lørdag 6. november skal vi feire oss selv med familiefest i Botnan forsamlingshus. Dørene åpnes fra kl.17 for store og små. 

Ingen aldersgrense - alle velkommen - du trenger heller ikke å være medlem - antrekk velger du også selv.

Det blir visning av bilder og film fra noen av de 75 årene og forfatteren av jubileumsboka vil kåsere litt med utgangspunkt i den. I tillegg utfordrer vi dere alle til å stille opp og fortelle historier dere husker eller har hørt om som har gjort spesielt inntrykk på dere opp gjennom årene. Det kan være morsomme historier, eller av den mer seriøse art bare det har noe med idrettslaget vårt å gjøre.

Det blir utnevnelse av idrettslagets første æresmedlemmer noe som sikkert er på høy tid etter så mange år!

Det blir premieutdeling for ski og friidrett pluss at skytterlaget også benytter anledningen til å dele ut sine utmerkelser.

Vi utfordrer alle familier / personer til å ta med noe å bite i, noe til kaffen, til kakaoen eller til brusen - altså god gammeldags korgfest. Selvsagt blir det i tillegg jubileumskake som festkomiteen ordner med. Kaffen, kakaoen og brusen ordner også komiteen med.

Vi håper at dere har tid, anledning og ikke minst lyst til å være med på denne enkle markeringen som forhåpentligvis blir en trivelig og verdig avslutning på feiringen av de 75 år. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline